Dames 1

Staand v.l.n.r: Hans Lobeek (assistent-scheidsrechter/begeleider), Sanne Freriks, Anne Klein Gunnewiek, Miranda Lichtenberg, Anne Wikkerink, Laura Hoefman, Fennie Konings, Luccele Blekkink en Janny Groters (assistent coach/begeleidster)
Zittend v.l.n.r: Mirjam Berkelmans, Liset Freriks, Arianne Anvelink, Henk Nijman (trainer/coach), Charissa Rougoor, Aafke Wevers, Bernice de Roos en Carolien Lichtenberg

MEC en Bredevoort hebben een samenwerkingsverband voor wat betreft de damesteams. Men speelt afwisselend in Miste en in Bredevoort. Het programma kunt u ook vinden op de site van MEC (www.vvmec.nl)

Trainingstijden

Dinsdag 19.30 – 21.15 Bredevoort