Contact

Heb je vragen / opmerkingen over Sportvereniging Bredevoort of over deze website?

Vul gerust het contactformulier hieronder in en we nemen zsm contact met u op.

Routebeschrijving

 • Komend vanaf Winterswijk over de N318, neemt men op de rotonde de eerste afslag Bredevoort (Roelvinkstraat), die aangegeven wordt via een ANWB-bord, net voorbij Tuincentrum Intratuin (voorheen Groenrijk).
  Vanaf hier kan men de bordjes volgen van Sportpark ’t Broock.
 • Komend vanaf Aalten over de N318, neemt men voorbij kruispunt Lichtenvoorde-Bocholt de tweede afslag Bredevoort (rotonde bij Roelvinkstraat), net voor Tuincentrum Intratuin (voorheen Groenrijk).
  Vanaf hier kan men de bordjes volgen van Sportpark ’t Broock.
 • Komend vanaf Lichtenvoorde over de N313, heeft men twee mogelijkheden:
  De eerste (meest eenvoudige) mogelijkheid is doorrijden tot het kruispunt Aalten-Winterswijk.
  Hier gaat men richting Winterswijk-Bredevoort over de N318.
  Vervolgens neemt men de tweede afslag Bredevoort (rotonde bij Roelvinkstraat), net voor Tuincentrum Intratuin (voorheen Groenrijk). Vanaf hier kan men de bordjes volgen van Sportpark ’t Broock.
  De tweede mogelijkheid is om op het kruispunt nabij café-restaurant De Domme Aanleg en Autobedrijf Pennings linksaf te slaan en rechts de weg te vervolgen (Bolwerkweg).
  Vlak voor men de bebouwde kom van Bredevoort binnenrijdt, slaat men linksaf over de brug, richting Slingeplas (Ooievaarsdijk). Bij de eerstvolgende kruising rechts (Pastoorsdijk), vervolgens eerste weg rechts (Kruittorenstraat) en dan ziet men het sportpark aan de linkerkant

Ledenshop sv Bredevoort geopend

Per heden heeft sv Bredevoort een eigen ledenshop. Hierop zijn verschillende trainingsartikelen met korting te bestellen, voordeel hiervan is dat 10% van je aankoop ook nog eens terugvloeit in de verenigingskas!
Win/win dus en hierdoor een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en/of kerst!

Via de banners hiernaast kom je rechtstreeks in onze eigen ledenshop.
© 2024 sv Bredevoort