Ruilmoment kleding jeugd

Hallo ouders/verzorgers, trainers/leiders en spelers,

We gaan het tweede seizoen in met de presentatiekleding. Om te zorgen dat iedereen de juiste maat heeft organiseren wij twee keer per jaar een ruilmoment. Als het presentatiepak van je kind of van jezelf niet meer past kan dit op donderdag 24 augustus geruild worden. Ook kunnen nieuwe leden en trainers/leiders op dit moment een pak ophalen en kunnen de leden die stoppen met voetballen of begeleiden hun pak inleveren.

Datum: 24 augustus 2023

Tijd: van 19.00 uur tot 20.00 uur

Locatie: Kleedkamers sv Bredevoort (doorlopen naar de achterste ruimte)

Graag de kleding schoon, dus gewassen inleveren. Bij de leeftijd tot en met JO13 willen we graag dat de ouders komen om te overleggen welke maat het moet worden of wat er aan mankeert. De spelers van de JO15, JO17 en de JO19 kunnen zelf langs komen.

Omdat we niet precies weten welke maten er geruild gaan worden kan het zijn dat een maat niet meer op voorraad is als je langs komt. Deze zullen we dan direct na 24 augustus bestellen.

Als je gebruik wil maken van dit ruilmoment mail dan naar kleding@svbredevoort.nl. Geef even door hoe laat je wil komen en welke maat je wil ruilen / ophalen.

Ook als er vragen zijn mail dan naar kleding@svbredevoort.nl Met vriendelijke groet, De kledingcommissie

‹ Terug naar 'Nieuws'

Ledenshop sv Bredevoort geopend

Per heden heeft sv Bredevoort een eigen ledenshop. Hierop zijn verschillende trainingsartikelen met korting te bestellen, voordeel hiervan is dat 10% van je aankoop ook nog eens terugvloeit in de verenigingskas!
Win/win dus en hierdoor een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en/of kerst!

Via de banners hiernaast kom je rechtstreeks in onze eigen ledenshop.
© 2024 sv Bredevoort