Vrijwilligersmiddag en avond

Op vrijdag 17 augustus is er weer onze jaarlijkse vrijwilligersmiddag en avond. Deze middag en avond is bedoeld voor iedereen die afgelopen seizoen vrijwilligerswerk heeft gedaan voor sv Bredevoort. Jullie zijn van harte welkom samen met jullie partner vanaf 16:00.

Vanaf 17:00 uur staat er een goedverzorgde BBQ voor jullie klaar, met hulp van Han Eppink Vakslager. Tevens is er uiteraard weer een leuke activiteit en kunnen we na afloop een borrel drinken op afgelopen en aankomend seizoen.

De uitnodigingen voor de vrijwilligersmiddag gaan binnenkort via mail (en indien we geen mail hebben via post) de deur uit. Wij proberen zo nauwkeurig mogelijk alle vrijwilligers bij te houden. Soms vergeten we echter wel eens iemand. Mocht je per ongeluk geen uitnodiging hebben ontvangen en was je wel vrijwilliger, wees dan van harte welkom!

‹ Terug naar 'Nieuws'

Ledenshop sv Bredevoort geopend

Per heden heeft sv Bredevoort een eigen ledenshop. Hierop zijn verschillende trainingsartikelen met korting te bestellen, voordeel hiervan is dat 10% van je aankoop ook nog eens terugvloeit in de verenigingskas!
Win/win dus en hierdoor een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en/of kerst!

Via de banners hiernaast kom je rechtstreeks in onze eigen ledenshop.
© 2024 sv Bredevoort