Bredevoort pakt verdiend punt bij titelkandidaat ZZC

Op een regenachtige dinsdagavond stond voor Bredevoort de uitwedstrijd naar ZZC op het programma. De heenwedstrijd werd overtuigend gewonnen door ZZC, dat momenteel in strijd is om het kampioenschap. Een erg lastige wedstrijd werd dus verwacht.

Het eerste half uur van de wedstrijd was Bredevoort de fellere, scherpere en daarnaast ook de beter voetballende ploeg. ZZC had moeite met het hoge vastzetten terwijl aan de andere kant Bredevoort zonder al te veel moeite onder de druk van het thuisteam uitvoetbalde. Bredevoort was ook het team dat de grote kansen kreeg in het eerste deel van de wedstrijd. Ondanks dat ZZC niet lekker in de wedstrijd zat, liet het team met vlagen zien over ontzettend veel kwaliteit te beschikken. Met snelle combinaties zorgden de aanvallers van de titelkandidaat voor gevaar voor het doel van Bredevoort. Beide teams creëerden wel kansen, maar wisten deze niet te benutten. Met een 0-0 stand werden de kleedkamers opgezocht.

De tweede helft kwam ZZC feller uit de kleedkamers en ging de duels met gelijkwaardige strijdlust aan. Het begin van de tweede helft ging redelijk gelijk op, beide teams kregen wat kansen maar wisten niet te scoren. Naarmate de wedstrijd vorderde werd ZZC steeds sterker, Bredevoort had steeds minder de bal en het thuisteam werd dreigender en dreigender. In de slotfase van de wedstrijd was het wachten tot de 1-0 zou vallen maar deze viel uiteindelijk niet. Bredevoort kon in de allerlaatste minuut de drie punten nog meenemen naar huis maar het schot van Luc Sheridan raakte de lat. Met een 0-0 stand floot de scheids voor het einde van de wedstrijd.

Al met al een terechte uitslag, de eerste helft was Bredevoort wat sterker en de tweede was duidelijk voor ZZC. In de slotfase kon de overwinning nog beide kanten op vallen maar uiteindelijk moesten beide teams genoegen nemen met één punt. Aankomende zondag speelt Bredevoort uit bij Haarlo.

‹ Terug naar 'Verslagen'

Ledenshop sv Bredevoort geopend

Per heden heeft sv Bredevoort een eigen ledenshop. Hierop zijn verschillende trainingsartikelen met korting te bestellen, voordeel hiervan is dat 10% van je aankoop ook nog eens terugvloeit in de verenigingskas!
Win/win dus en hierdoor een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en/of kerst!

Via de banners hiernaast kom je rechtstreeks in onze eigen ledenshop.
© 2024 sv Bredevoort